دانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان
فهرست مطالب
قزل آلای رنگین کمان
رشته تکنولوژی شیلات
عنوان
فصل اول ۱
مقدمه ۲
۱- تعریف ماهیان سرد آبی ۳
۲- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان ۴
۲-۱- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری ۴
۲-۲- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان ۴
۲-۳- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش ۶
۲-۳-۱- دهان ۶
۲-۳-۲- حلق ۷
۲-۳-۳- مری ۷
۲-۳-۴- معده ۷
۲-۳-۵- روده ۸
۳- شرایط محیطی ۸
۴- تعریف علم تغذیه ۹
۵- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰
۶- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش ۱۱
۶-۱- غذای تر ۱۱
۶-۱-۱- ترکیب غذای تر ۱۱
۶-۲- غذای مرطوب ۱۲
۶-۳- غذای خشک ۱۳
۷- تغذیه بچه ماهیان ۱۴
۸- مقدار غذادهی ۱۴
۹- زمان و دفعات غذادهی ۱۸
۱۰- کیفیت غذا ۱۹
۱۱- روش های تغذیه ۲۰
۱۲- فرموله نمودن ترکیبات غذایی ۲۲
۱۳- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه ۲۴
۱۳-۱- فرم بیومتری ۲۴
فصل دوم
۱۴- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان ۲۷
۱۴-۱- انرژی لازم در ماهیان و راه های تامین آن ۲۷
۱۴-۱-۱ احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان ۲۸
۱۴-۲- پروتئینها ۲۹
۱۴-۲-۱- کیفیت پروتئین ۳۰
۱۴-۲-۲- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها ۳۱
۱۴-۲-۲-۱- پودر ماهی fish meal ۳۱
۱۴-۲-۲-۲- پودر گوشت و خون blood and meat meat ۳۲
۱۴-۲-۲-۳- پودر خون blood meat ۳۳
۱۴-۲-۳- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی ۳۴
۱۴-۲-۳-۱ کنجاله تخم پنبه ۳۴
۱۴-۲-۳-۲- کنجاله سویا ۳۵
۱۴-۲-۳-۳- کنجاله آفتابگردان ۳۵
۱۴-۲-۳-۴- کنجاله بادام زمینی: ۳۵
۱۴-۲-۳-۵- پروتئین تک سلولی Single cell protein ۳۶
۱۵-۱- احتیاجات چربی قزل آلا ۳۶
۱۶-۱- کربوهیدرات ها یا قندها ۳۷
۱۷-۱- ویتامینها ۳۸
۱۸-۱- بیماریهای بچه ماهیان ۴۱
۱۸-۱-۱ گرسنگی ۴۱
۱۸-۱-۲- هگزامیتیاز (اکتومیتوس) ۴۲
۱۸-۱-۳- مشکلات آبششی ۴۲
۱۸-۲- خراشیدن ۴۳
۱۸-۳- آفتاب سوختگی ۴۴
فصل سوم
جدول های غذادهی ۴۷
نتیجه گیری ۵۰
فهرست منابع ۵۲
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
59
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.