مقاله در مورد ساختار مبرد و انواع آن

این تحقیق در مورد مبرد می باشد و به بررسی ساختار و انواع مبردهای تاسیساتی و صنعتی می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته تاسیسات و دیگر رشته های مرتبط می پردازد.

مقدمه:
طبق قوانین اول و دوم ترمودینامیک حرارت همیشه از جسم با دمای بالاتر به جسم با دمای پایین­تر انتقال می­یابد و تنها با صرف کار (انرژی) می­توان عکس این فرآیند را اعمال نمود.

همان کاری که توسط یخچال یا پمپ حرارتی انجام می­گیرد که براساس سیکل گرمایشی بخار – تراکم طراحی و ساخته شده­اند.

در یک سیکل ترمودینامیکی به ماده­ای که حرارت توسط آن جابجا می­شود سیال عامل اطلاق شده و سیال عامل در سیکل سرمایشی بخار – تراکم، مبرد نامیده می­شود. با توجه به محدوده وسیع استفاده­ از سیستم­های سرمایشی و مضراتی که مبردها برای محیط زیست از جمله لایه ازن ایجاد کرده­اند، بحث جایگزینی مبردهای نوین به جای مواد مضر، مدتی است که آغاز شده و در این مقاله به آن پرداخته می­شود و به دنبال آن تغییرات ایجاد شده روی سایر اجزای سیستم­های سرمایشی مورد بحث قرار خواهند گرفت.

یکی از علل تخریب لایه ازن و افزایش گرمای زمین استفاده­ از ترکیبات هیدروکربورها (HCFC) در مبردهاست که به دنبال کشف این موضوع تلاش­های زیادی برای جایگزینی مبردهایی که در سیستم­های برودتی استفاده­ می­شود، صورت گرفت.

تلاش برای جایگزینی فریون (R-12) در یخچال – فریزرها از سال 1978 پس از پروتکل مونترال شروع شد.

در چهارمین گردهمایی کشورهای امضاء کننده­ی پروتکل مونترال که سال 1992 در کوپنهاک برگزار گردید، تصویب شد که استفاده­ از گروه مبرد HCFC که در مولکول­های آنها اتم کلر وجود دارد و حتی آنهایی که دارای اتم هیدروژن هستند و تا حدی تاثیر کمتری بر لایه ازن دارند باید ممنوع اعلام شوند.

فهرست مطالب
مقدمه
آشنایی با ساختار و انواع مبردها
شرایط روغن پیشنهادی
بررسی و مقایسه اجمالی چند مبرد جدید
نتیجه گیری
منابع

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 19

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.