مقاله در مورد شغل مهماندار هواپیما
این تحقیق در مورد شغل مهماندار هواپیما می باشد و کلیه اطلاعات مربوط به شغل مهماندار هواپیما ، نحوه ورود ، وظایف شغلی، درآمد ، بازار کار و آینده شغلی و … را بیان می نماید.
مقدمه
زمانی که هواپیماها در دهه 1920 وارد دنیا شدند، مشاغلی نیز به وجود آمدند تا گستردگی عملیاتی آن پوشش داده شود. در آن زمان سفرهای هوایی تجاری ، بسیار جدید بود و شرکت های هوایی مانند امروزه به دنبال راهکارهایی جهت فراهم کردن سرویس و ایمنی به مسافر بودند.
در حال حاضر نقش ها و مشاغل مرتبط با صنعت بسیار رشد کرده است. حرفه مهمانداری راه درازی را از زمانی که افرادی با نام Cabin Boys به عنوان مهماندار در شرکت ها مشغول بوده اند تاکنون که مهمانداران آموزش های حرفه ای می بینند، پیموده است. درحال حاضر بیش از 300 هزار مهماندار مرد و زن در سراسر دنیا وجود دارد. صنعت هوانوردی در طول سال ها و با گذراندن نقاط عطف مهمی که این صنعت و این حرفه را شکل داده اند، تکامل یافته است.
مهماندار هواپیما، عضو خدمهٔ هوایی است که توسط خطوط هوایی برای تضمین ایمنی و آسایش مسافران در پروازهای تجاری و نیز جت های تشریفاتی ممتاز، به کار گرفته می شود.
معرفی شغل مهماندار هواپیما
اگر از معاشرت با افراد مختلف و سفر لذت می برید، این شغل برای شما می تواند مناسب باشد.
از زمانی که هواپیما توسعه یافته و برای امور تجاری، حمل و نقل و مسافرتی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت، شغل های زیادی را بوجود آورد. یکی از آنها مهماندار هواپیما بود. مهماندار هواپیما، عضو خدمهٔ هوایی است که توسط خطوط هوایی برای تضمین ایمنی و آسایش مسافران در پروازهای تجاری و نیز جت های تشریفاتی ممتاز، به کار گرفته می شود. وظیفه مهماندار کمک به مسافران برای داشتن سفری راحت، ایمن و لذت بخش است. به عبارتی در یک پرواز هوایی بیشترین مسئولیت پس از خلبان بر عهده مهماندار می باشد.
مهماندار باید در زبان خارجی مسلط باشد. البته برخی از شرایط استخدام در بین شرکت های هواپیمایی تفاوت دارند. مهماندار در برخورد با مسافران مختلف باید نرم و قاطع باشد. داشتن مهارت های ارتباطی خوب و توان انجام کارها به صورت تیمی در این شغل بسیار مهم است.
از لحاظ ظاهری مهماندار باید همیشه مرتب و منظم و بدنی متناسب داشته و لباس های فرم شرکت های هواپیمایی را به تن داشته باشد. از لحاظ جسمانی نیز باید دارای توان خوبی باشد زیرا معمولا ساعات زیادی را باید سرپا بوده و یا در فضاهای کوچک مانند آشپزخانه هواپیما باشد. گاهی هوای بد هواپیما نیز این شرایط را سخت تر می کند.
ساعت کاری مهماندار نامنظم، متغیر و زیاد است. معمولا تعطیلات زمان اوج کاری مهماندار می باشد. در ایران ساعات کاری مهمانداران نسبت به سایر کشورها طولانی تر است. معمولا مهمانداران زمان های زیادی را از خانواده خود دور هستند.
در ادامه اطلاعات کاملی در مورد وظایف، دانش و مهارت مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، بازار کار و فرصت های شغلی و میزان درآمد مهماندار هواپیما ارائه می شود.
فهرست مطالب
مقدمه
معرفی شغل مهماندار هواپیما
وظایف مهماندار هواپیما
حین سفر
وظایف پس از اتمام سفر
قد ، وزن و سن
مهارت و دانش مورد نیاز
تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل مهمانداری
بازارکار و فرصت شغلی
مشکلات شغل مهمانداری در کشور
وضعیت استخدام این شغل در برخی کشورهای جهان
میزان درآمد مهماندار
چگونه مهماندار هواپیما شویم؟
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
11
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.