پروپوزال بررسی ارتباط آموزش های پیش دبستانی و تحول شناختی

این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط آموزش های پیش دبستانی و تحول شناختی دانش آموزان اول ابتدایی (رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

مقدمه
سال های آغازین زندگی کودک، یکی از مهم ترین دوره‏های تحول او به شمار می‏آید، آنچه در این دوران رخ می‏دهد به‏ طور اساسی بر تحول بعدی کودک اثرگذار است به همین دلیل نظام آموزش و پرورش توجه به تحول و پرورش کودک را به عنوان یکی از کارکرد های اساسی خود قرار داده است.

در این میان دوره پیش از دبستان که دوره جدا شدن تدریجی کودک از محیط خانه، آماده شدن برای انس گرفتن با کودکان دیگر و آشنایی با کار در مدرسه تلقی می شود (صافی، 1386) به عنوان درون دادی حساس از نظر ابعاد تحول مورد تاکید فراوان قرار گرفته است.

پژوهش ها حاکی از آن است که گذراندن دوره پیش دبستانی در تحول کلی و همه جانبه کودک اهمیت بسزایی دارد به ویژه اگر این نوع برنامه ها به گونه ای موثر سازمان داده شوند، می توانند محرومیت ناشی از کمبودهای محیط خانواده را جبران کنند و کودک را در ساختن مبنایی قوی برای سهولت تحول بعدی و بارور شدن استعداد هایش یاری کنند (کول ، ترجمه مفیدی، 1372).

به همین دلیل آموزش و پرورش در دوره پیش از دبستان در نظام های آموزشی بسیاری از کشور های جهان، جایگاه حساس و ارزشمندی دارد و در بعضی از کشورها، تقریباً همه کودکان قبل از ورود به دبستان، در این مراکز تربیتی، پرورش می یابند.

برخی از کارشناسان تعلیم و تربیت نقش آموزش های پیش از دبستان را در آمادگی برای ورود به دبستان، توسعه خزانه لغوی و ایجاد مفاهیم اساسی و قدرت بیان کودکان بسیار موثر بر می شمرند؛ لذا بر ایجاد دوره-های قبل از دبستان و توسعه کانون های آمادگی مدارس تاکید می کنند؛ بر همین اساس تعداد زیادی از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، آموزش پیش دبستانی را جزئی از نظام آموزش و پرورش خود قلمداد کرده اند (صافی، 1386).

در ایران پژوهش ها موید اهمیت و ضرورت دوره پیش دبستانی است از این رو کودکان گروه سنی 4 تا 6 سال تحت پوشش برنامه های تربیتی دوره پیش دبستانی قرار می گیرند. کودکان دوره پیش دبستانی ویژگی هایی از نظر شناختی، عاطفی، جسمانی و حرکتی دارند که در فرایند تربیت باید آنان را شناخت و به تناسب ویژگی هایشان به تربیت آنان پرداخت.

به همین جهت در شورای عالی آموزش و پرورش توجه به ابعاد تحول کودک در حیطه های شناختی، عاطفی و روانی-حرکتی مورد تاکید واقع شده است (شورای عالی آموزش و پرورش، 1391). یکی از این ابعاد تحول شناختی است که این پژوهش در نظر دارد نقش آموزش پیش دبستانی را بر تحول شناختی دانش آموزان بر پایه اول ابتدایی ارزیابی کند.

فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
سوالات تحقیق
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 27

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.