پروپوزال بررسی تاثیر مدیریت دانش بر خلاقیت سازمانی

این پروپوزال در مورد بررسی تاثیر مدیریت دانش بر خلاقیت سازمانی (رشته مدیریت) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

مقدمه:
در عصر حاضر که عصر دانایی نامیده می شود، سازمانها شاهد محیط هایی هستند که روز به روز پویاتر و چالش برانگیزتر می شوند. تغییر و تحول جزء جدایی ناپذیر دنیای امروزی است، به عبارت دیگر تنها جزء ثابت تغییر است. امروزه به سرمایه های نامشهود و معنوی که همان دانش نامیده می شوند، به عنوان یک عامل مهم و حیاتی می نگرند. به بیان دیگر، سازمانهایی در برابر تغییرها و تحولها پیروز خواهند بود که بتوانند سرمایه نامشهود و معنوی (دانش) خود را بهبود و توسعه بخشند (ملکی نیا، بجانی، 1388).

مدیریت دانش فرآیند خلق ارزش از دارایی های نامحسوس سازمان است. دارایی های نامحسوس همچنین بعنوان سرمایه ی معنوی، شامل سرمایه انسانی، سرمایه ساختاری و سرمایه ارتباطی یا سرمایه مشتری می باشد. سرمایه ی انسانی، قدرت مغز و معلومات کارکنان در سازمان می باشد. سرمایه ی ساختاری نیز به دارایی های معنوی اطلاق می شود که نمی تواند به آسانی توسط کارکنان به خانه برده شود (لیبوویتز ، 1957).

نظام (سیستم) های اصلی مدیریت دانش عبارتند از: نظام های مدیریت اسناد و مدارک، نظام های پشتیبان تصمیم، نظام های پشتیبان گروه، نظام های اطلاعاتی مدیران اجرایی، نظام های مدیریت جریان کار، و نظام های مدیریت ارتباط با مشتری (جاشاپارا، 2004).

بدون تردید “خلاقیت و نوآوری” یکی از مهم ترین و اساسی ترین ویژگی های انسان است که تقریبا همه ابعاد و جنبه های زندگی و تمدن وی را تحت تاثیر کامل خود قرارمی دهد. در واقع تمام علوم و فنون و هنرها و به طور کلی همه تمدن انسان محصول خلاقیت است و در این خصوص نقش تکوینی و تکاملی دارد (زمین پرداز، 1389).

پل رومر که از منتقدان «اقتصاد دانش» به شمار می آید، گفته است فقط منابع دانش و تفکرات، دارای استعداد نامحدودی برای رشد هستند. انتقال نظام مند دانش، به طور عام بر کل فعالیت سازمان و به طور خاص بر کار تک تک اعضا و کارکنان آن تاثیر می گذارد، به همه آنان سود رسانده و اثربخشی، کارآیی و بهره وری را افزایش می دهد. به این ترتیب، خلاقیت ها از کاربرد دانش موجود و خلق نظرات جدید در انتقال نظام مند دانش، ریشه می گیرند و انتقال دهندگان، دریافت کنندگان و واسطه های دانش مورد نیاز، به دلیل تسهیم دانش، قیمتی مناسب را به شکل پیشرفت در کار و یا کسب موقعیت بهتر، دریافت می نمایند (عبدالکریمی، 1382).

فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 18

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.