دانلود کارآموزی چشم پزشکی

بخش های پروژه
RFP (تعریف پروژه) شامل – موضوع – چارت سازمانی – شرح وظایف.
نمودار گانت (Gantt)
DFD (سطح صفر – سطح یک)
D.TA (جدول تصمیم گیری) و
D.TR (درخت تصمیم گیری)
ERD (نمودار ارتباط موجودیت ها)

ساخت عینک های طبی و آفتابی
چارت سازمانی
نظر به اینکه کلیه انسان ها در تمام دوران زندگی از بدو تولد تا سالمندی در معرض خطرات و بیماری های ناشی از عوامل ژنتیکی یا عوامل زیست محیطی و تغذیه دچار ناراحتی های چشمی بوده اند، ناگزیر برای جبران خسارت های وارده و اینکه دید افراد را به حالت عادی یا صد درصد برسانند، عینک های طبی معنی و مفهوم خاص خود را پیدا کرده اند، به گونه ای که عینک های طبی اعم از آفتابی و غیر آفتابی ابزاری برای بهبود دید هستند و در عین حال چون روی صورت افراد قرار می گیرند، باید به لحاظ نوع، شکل و ظرافت، به زیبایی صورت نیز کمک کنند. البته در صفحات فوق نشان داده شده که تمام انسان ها در مراحل مختلف زندگی یا به عینک های طبی و یا عینک های آفتابی نیازمند بوده اند. حال می توان نیازمندی افراد را به عینک های طبی یا آفتابی در قالبی کاملاً اصولی و منطقی در ارائه بحث به رشته تحریر درآورد.

در مرحله اول مروری بر بیماری های چشمی داریم که عبارت اند از:
دوربینی: استفاده از عدسی های طبی محدب (Convex)
نزدیک بینی: استفاده از عدسی های طبی مقعر (Concave)
آستیگماتیسم: استفاده از عدسی های استوانه ای (Cylinder)

دوربینی: در این نوع بیماری چشمی، کره چشم فرد مورد نظر از حد معمول کوچک تر بوده و در نتیجه تصویر اشیا در فاصله ای دورتر، در پشت شبکیه ایجاد شده و فرد تصویری مبهم و غیرشفاف از اشیا خواهد داشت. چون مکانیزم چشم فوق العاده پیچیده و در عین حال خارق العاده است، سعی می کند تصویری تا حد امکان شفاف در اختیار فرد قرار دهد، اما چون این امکان پذیر نیست، در نتیجه شخص مورد نظر در پایان یک روز کاری خستگی زیادی را از جانب چشمان خود حس می کند که تاثیر زیادی بر راندمان کاری وی در طی روز خواهد داشت. برای رفع این مشکل، باید از عدسی های محدب (Convex) استفاده کرد تا بتواند تصویر اشیا را روی شبکیه یا نقطه ماکولا نشان دهد.

نزدیک بینی:
در این نوع بیماری چشمی، کره چشم فرد مورد نظر از حد معمول بزرگ تر بوده، در نتیجه تصویر اشیا در فاصله ای نزدیک تر و جلوی شبکیه ایجاد شده و شخص تصویری مبهم و غیرشفاف از اشیا خواهد داشت. چشم فرد مورد نظر به دلیل مکانیزم خاص خود برای ارائه یک تصویر بهتر، پرکاری کرده، اما چون بی نتیجه می ماند، موجب خستگی جسمی، کوفتگی روحی و کاهش راندمان کاری در طول روز خواهد شد. برای رفع این مشکل، باید از عدسی های مقعر (Concave) استفاده کرد تا بتواند تصویر اشیا را در نقطه ای دورتر روی شبکیه نمایش دهد.

آستیگماتیسم:
در این نوع بیماری چشمی، اختلالی در محورهای چشمی یا به عبارتی انحنای سطحی عدسی چشم وجود دارد که شکل طبیعی خود را ندارد. فرد مبتلا به این مشکل، افق دید خود را از سمت چپ تا راست، در یک قوس نیم دایره ای از صفر تا صدوهشتاد درجه، در برخی زوایا به صورت مات و سایه دار مشاهده می کند. برای رفع این مشکل، باید از عدسی استوانه ای (Cylinder) استفاده کرد تا تصویری واضح و شفاف به دست آید.

اکنون بعد از بررسی اجمالی ناراحتی های چشمی، مروری خواهیم داشت بر مراحل درمان، از مراجعه به متخصصین تا استفاده بهینه از عینک طبی که عبارت اند از:
1- مراجعه به متخصص
2- تشخیص میزان ضعف بینایی
3- هدایت بیمار به مکانی که عینک طبی و آفتابی را از آنجا تهیه کند
4- انتخاب نوع فریم (عینک) متناسب با عدسی های طبی و آفتابی، مطابق با نسخه صادر شده از سوی متخصص
5- مدت زمان مورد نیاز برای تهیه و ساخته شدن عینک طبی
6- رعایت دستورات لازم برای استفاده از عینک، طبق دستورالعمل مندرج در نسخه
7- اطمینان از صحت مشخصات عینک طبی با نسخه تجویز شده، پیش از استفاده آن، با مراجعه مجدد به متخصص

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 24

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.