گزارش تخصصی کم رویی چیست؟ و راههایی برا ی کنترل آن
چکیده:
کمرویی یک توجه غیرعادی و مضطربانه به خویشتن دریک موقعیت اجتماعی است که در نتیجه آن فرد دچار نوعی تنش روانی شده، شرایط عاطفی و شناختی اش متاثر می گردد و زمینه بروزرفتارهای خام و نسنجیده و واکنش های نامناسب در وی فراهم می شود. به عبارت دیگر پدیده کمرویی به یک مشکل روانی- اجتماعی و آزاردهنده شخصی مربوط می شود که همواره به صورت یک ناتوانی یا معلولیت اجتماعی ظاهر می گردد به کلام ساده یعنی خود توجهی فوق العاده و ترس از مواجه شدن با دیگران.
در این تحقیق سعی شده است که در مورد علل کمرویی دانش آموزان به تفصیل بحث نماییم.
مقدمه:
مساله عزت نفس و خودارزشی از اساسی ترین عوامل در رشدمطلوب شخصیت کودکان و نوجوانان است و عدم این عزت نفس سبب کمرویی شده عامل عمده عقب ماندگی وشکست و ناکامی در مراحل مختلفزندگی به شمار می رود.
هر کسی ممکن است باموقعیت های نا خواسته و نا خوشایندی روبرو شود و نتواند با آن ها مقابله کندو واکنش مناسبی از خود نشان دهد.
کمرویی به عنوان یک نقیصه جدی در زندگی فردی و اجتمایی است در هر جامعه درصد قابل توجهی از کودکان و نوجوانان و بزرگ سالان با این اختلال رفتاری و عامل باز دارنده رشد شخصیت اجتماعی مواجه هستند. جامعه ما نیاز مند انسان هایی پویا، کوشا، هوشمند و خلاق و متعهد و مسئولیت پذیر است بنابر این اساسی ترین آفات رشد متعدل در خانواده ها می تواند در جامعه اسلامی فراگیر شود، بدون تردید اختلال کمرویی قابل پیشگیری و درمان است.
فهرست
چکیده: ۲
مقدمه: ۳
تعریف کم رویی: ۴
علل کم صحبت کردن : ۴
انواع راه حل مناسب جهت کنترل کم رویی: ۵
علل کمرویی: ۵
علل و عوامل کمرویی را اینگونه بیان می کند: ۷
شیوع کمرویی: ۹
ویژگی های رفتاری و جسمانی افراد کمرو ۱۰
ویژگی افراد کمرو ۱۱
روش های درمان کمرویی: ۱۲
فعالیت اجتماعی: ۱۳
نتیجه گیری: ۱۵
منابع: ۱۶
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
16
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.