دانلود طرح کسب و کار رستوران دستپیچ

چشم انداز: چشم انداز ما ارائه غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می باشد.

خلاصه طرح:
هدف از راه اندازی رستوران دستپیچ ،ایجاد مکانی است که با توجه به ذائقه و خواست مشتری و به صورت کاملاً سفارشی به سرو غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می پردازد. نبود و خلاء چنین غذاهایی من را بر آن داشت تا به راه اندازی رستورانی زیبا در مکانی مناسب با کیفیت خوب اقدام کنم. این رستوران در محدوده ی خیابان فرشته افتتاح خواهد شد، پاسخگوی نیاز مشتریانی خواهد بود که علاوه بر بهرمند شدن از غذای خوب، اوقات خوشی را در کنار دوستان و آشنایان تجربه خواهند کرد . هدف از راه اندازی این کسب و کار به شرح زیر می باشد :
۱- راه اندازی رستوران دستپیچ با محیطی دوستانه و شاد در محدوده ی خیابان فرشته
۲- افتتاح چند شعبه ی دیگر در تهران
۳- اعطای نمایندگی فروش جهت زدن شعبات این رستوران در شهرستان ها
۴- باب میل بودن و سلیقه ای شدن غذاها
این گونه به نظر می رسد با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قدرت و استفاده از فرصت ها می توانم این کسب و کار را با موفقیت انجام دهم.
مشتریان بالقوه ی این رستوران به سه بخش اصلی تقسیم می شوند : ۱- افرادی که مایلند در کنار صرف غذا به سرگرم شدن و تفریح و گذراندن وقتشان بپردازند. ۲- افرادی که مایلند نحوه درست کردن غذا را از نزدیک ببینند و به سلیقه ی خود غذاشان را سفارش دهند. ۳- افرادی که مایلند نحوه درست کردن غذا را آموزش ببینند .
فهرست مطالب:
۱- خلاصه ی طرح
۲- معرفی کسب و کار
۲-۱- مالکیت رستوران
۲-۲- محل رستوران
۳- معرفی محصول یا خدمت
۳-۱- تهیه مواد اولیه
۳-۲- مراحل و شیوه های کنترل
۳-۳- مزیت های رقابتی محصول
۴- تحلیل مشتریان
۵- ارزیابی رقبا
۶- ارزیابی آینده بازار
۷- ساختار سازمانی
۷-۱- تیم مدیریت و منابع انسانی
۷-۲- چارت سازمانی
۸- طرح مالی
۸-۱-  هزینه های پرسنل
۸-۲- سود و زیان پیش بینی شده
۸-۳- تحلیل مالی

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 20

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.