دانلود پاورپوینت خط تولید ژلاتین
مقدمه:
ژلاتین معمولاً به عنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی به کار می رود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده می شوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و به عنوان یک ماده خوراکی طبقه بندی شده است. ژلاتین در ساخت برخی آبنبات های چسبناک و نیز فرآورده هایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماست های کم چرب به کار برده می شود.
فهرست مطالب:
مقدمه
مصارف و کاربردهای ژلاتین
مصارف داروئی
مصارف صنعتی
محصولات جنبی تولید ژلاتین
روش تولید ژلاتین
شماتیک تولید ژلاتین
مرحله آماده سازی مواد اولیه
مرحله هضم اسیدی
مرحله هضم قلیایی و استخراج ژلاتین
مرحله شستشو
مرحله فیلتراسیون، تبادل یونی و خشک کردن، آسیاب و بسته بندی
فرایند آنزیمی
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش
فرمت فایل:
pptx
تعداد صفحات:
20
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.