دانلود گزارش کارآموزی در کله پزی
مختصری از کارآموزی :
« خواص کله پاچه»
۱- خوردن مغز.مغز و فکر و دماغ را قوت می بخشد.
۲- خوردن کله تولید منی نموده میل جماع را زیاد می کند.
۳- خوردن کله پاچه باعث فربهی بدن است و بهترین او کله گوسفند جوان می باشد.
۴- اماله آب کله پاچه اعصاب و عضلات یاغی خشک شده را رطوبت رسانیده، نرم می کند.
۵- اماله آب کله پاچه معده و روده و کلیه و مثانه را لینت داده، دستگاه گوارش و ورمهای باطنی را نرم می سازد.
۶- چکاندن آب کله پاچه در بینی نافع جنون و دردسر بیخوابی و مالیدن آن بردست و پا باعث نرمی پوست آنها می شود.
۷- غذایی مفیدحال نیرومندان است.
۸- خوردن زبان باعث قوت ناطقه و رفع سستی و لکنت زبان می کند.
۹- پاچه گوسفند با خاصیت ژلاتینی لزج و دیرهضم اما پس از هضم تولید خون پاک رقیق کرده و جهت بیماران و مبتلایان به بواسیر بهترین می باشد.
۱۰- پاچه سوای سوخته یعنی خشکی زیاده از حد را مفید و سرفه و خشکی حلق و سینه و ترک لب و زبان و مقعد و گرفتگی صدا و سرفه خشک و سل و رق و خونریزی و لاغری زیاد و زخم و شکستگی استخوان را درمان می باشد.
۱۱- خوردن پاچه با صمغ عربی دل پیچه و اسهال درددار را مفید و لیزابه معده و مواد گرم را دفع و دفع مضرات دواهای حاد تند و مشروبات الکلی می کند.
۱۲- آب پاچه درد روده و اسهال هیضه ای( اجابت کم کم، زودزود) گیردار را رفع و مجرب و چکاندن اب پاچه در بینی جهت خشکی و ضعف دماغ موثر و خوردن و مالیدن آب پاچه ورمهای سفت را معالج و مالیدن روغن مغز قلم پاچه با زعفران و فریفون و روغن گل سرخ دردسر و ضربان مفاصل را دفع می کند.
۱۳- سوزاندن استخوان پاچه که سائیده مانند غبار کرده بر سینی بدمند خون دماغ را قطع و پاشیدن آن بر زخم و جراحت بهم آمدن و بهبود جراحت می شود.
۱۴- نرم کرده استخوان پاچه که با صبر زرد و آب پاچه مرهم ساخته بمالند برای دانه بواسیر مفید و درد آنرا مسکن می باشد.
۱۵- از استخوانهای ته مانده در مرغداری ها استفاده می شود و آن را پودر می کنند و جلوی مرغها می گذارند تا بخورند.
۱۶- از استخوان آن صابون تهیه می شود.
۱۷- از کله نوعی روغن برای کارواش که سریعاً سیاهی های روی دست را از بین می برد ساخته می شود.
۱۸- کلسیم سرشاری دارد که مخصوصاً برای خانمها مفید است چرا که تاثیر مثبت آن در عدم پوکی استخوان است.
« مضرات کله پاچه»
۱- مضر و ناراحت کننده معده و هاضمه ناتوان است.
۲- باعث سردی می شود که دافع آن دارچین است و رفع ضرر کلی اش را ترشیجات و آب لیموترش می کند.
۳- کلسترول خون را بالا می برد و چربی زیادی دارد.
۴-زیادخوردن پاچه موجب درد شکم و قولنج است و چاره اش خوردن آن با دارچین و با دارچین پختن و خوردن عسل و چیزهای گرم با آن و پختن آن با کرفس و زیره است که دفع مضرت آن می کند.
فهرست مطالب
کله پزی دوستان ۱
توصیف ظاهری مغازه ۲
« ترتیب افراد در کله پزی دوستان» ۸
« مشخصات فردی صاحب مغازه» ۸
« طرز تهیه مواد خام در کله پزی دوستان» ۹
(طرز آماده کردن کله و پاچه در کله پزی دوستان) ۹
«ترتیب افراد در کله پزی ببعی» ۱۴
سیدمحمد میرعارفی( سرپرست کله پزی)، علی کیا( آشپز)، محمد یوسفی( سرکارگر)، علی کیایی ۱۴
« تیپ مشتریها » ۱۴
کله پزیهای امروزه: ۱۷
مغازه و بساط کله پزی ۱۹
«چلچراغ های امروزی کله پزی» ۲۰
« سوخت کله پزی» ۲۰
«منظره مغازه» ۲۰
« خواص کله پاچه» ۲۴
« مضرات کله پاچه» ۲۶
« کله پاچه در آئینه تاریخ» ۲۷
یک نمونه قدیمی از کله پاچه سنتی: ۲۸
« دو نمونه از غذاهایی که مکمل کله پاچه هستند»( از قول یکی از مشتریان) ۲۹
دیدگاه مردم مازندران در مورد کله پاچه( از قول یکی از مشتریان) ۲۹
جمعه صبح: ساعت ۱۰:۱۵ ۳۰/۱۱/۸۳ ۳۲
شنبه ساعت ۷ شب ۸/۱۲/۸۳ ۳۴
چهارشنبه صبح ساعت ۹ ۱۹/۱۲/ ۸۳ ۳۴
دوشنبه ساعت ۷:۳۰ صبح ۵/۱/۸۴ ۳۵
چهارشنبه ساعت ۸ شب ۷/۱/۸۴ ۳۶
مشاهدات خانم مریم کیخا: ۳۶
مصاحبه با رئیس دفتر صنف کله پز ( طباخان تهران) ۳۸
آشپز ۶۰
مصاحبه ها: ۶۲
مصاحبه کننده : مریم کیخا ۶۲
رابطه شاگرد با صاحب مغازه: ۶۸
یک مصاحبه کوچک با شاگرد مغازه
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
69
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.