مقاله درباره هوش مصنوعی
این تحقیق در مورد هوش مصنوعی می باشد و مورد تعریف ، تاریخچه ، اجزا و شاخه ها ، کاربرد و فواید هوش مصنوعی اطلاعات جامعی را ارائه می دهد. این تحقیق به دانشجویان رشته های کامپیوتر و فناوری اطلاعات و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.
چکیده
هوش مصنوعی یا هوش ماشینی را باید عرصهٔ پهناور تلاقی و ملاقات بسیاری از دانش ها، علوم، و فنون قدیم و جدید دانست. ریشه ها و ایده های اصلی آن را باید در فلسفه، زبان شناسی، ریاضیات، روان شناسی، نورولوژی، و فیزیولوژی نشان گرفت و شاخه ها، فروع، و کاربردهای گوناگون و فراوان آن را در علوم رایانه، علوم مهندسی، علوم زیست شناسی و پزشکی، علوم ارتباطات و زمینه های بسیار دیگر.
هوش مصنوعی به هوشی که یک ماشین از خود نشان می دهد و یا به دانشی در کامپیوتر که سعی در ایجاد آن دارد گفته می شود. بیشتر نوشته ها و مقاله های مربوط به هوش مصنوعی آن را «دانش شناخت و طراحی عامل های هوشمند» تعریف کرده اند.
یک عامل هوشمند سیستمی است که با شناخت محیط اطراف خود، شانس موفقیت خود را بالا می برد. جان مکارتی که واژه هوش مصنوعی را در سال ۱۹۵۶ استفاده نمود، آن را «دانش و مهندسی ساخت ماشین های هوشمند» تعریف کرده است. تحقیقات و جستجوهایی انجام شده برای رسیدن به ساخت چنین ماشین هایی مرتبط با بسیاری از رشته های علمی دیگر است، مانند علوم رایانه، روان شناسی، فلسفه، عصب شناسی، علوم ادراکی، تئوری کنترل، احتمالات، بهینه سازی و منطق.
مقدمه
هدف از این مقاله آشنائی با هوش مصنوعی به عنوان سمبل ونماد دوران فراصنعتی و نقش و کاربرد آن در صنایع و موسسات تولیدی می باشد. بدین منظور، این موضوع در قالب دو مقاله جداگانه و یا دو بخش ارائه می شود. در (بخش اول ) هوش مصنوعی موردمطالعه قرار می گیرد و سئوالاتی نظیر این که هوش مصنوعی چیست ؟ تفاوت هوش مصنوعی و هوش طبیعی (انسانی ) درچیست ؟ شاخه های عمده هوش مصنوعی کدامند؟ و نهایتا، اجزای هوش مصنوعی نیز تشریح می شود. در بخش دوم ،کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع و موسسات تولیدی ، بخصوص در زمینه سیستم های خبره وآدمواره ها مورد مطالعه وتجزیه و تحلیل قرارمی گیرد.
دهه های آغازین سده بیستم میلادی و دوران پیشرفت شگرف صنعتی ، همراه با تولید خودرو بود که انقلاب همه جانبه این درترابری ، افزایش شتاب جابجایی و صدها کار و پیشه جدید دررشته ها بازرگانی بوجود آورده است .
به نظر می رسد که سمبل دوران فراصنعتی و نماد فرآورده های بی همتای قرن آینده «هوش مصنوعی » است . امروزه موضوع هوش مصنوعی داغ ترین بحث میان کارشناسان دانش رایانه واطلاعات و دیگر دانشمندان و تصمیم گیرندگان است . در سراسرتاریخ تا به امروز انسان از جنبه تن و روان ، مرکز و محور بحث هاو پژوهش ها بوده است . ولی اکنون موجودی با رتبه ای پائین تر،بی جان و ساختگی می خواهد جانشین او شود، امری که بدون شک می توان ادعا نمود بیشتر انسان ها با آن مخالفند.
هوش مصنوعی چنانچه به هدف های والای خود برسد، جهش بزرگی در راه دستیابی بشر به رفاه بیشتر و حتی ثروت افزون ترخواهد بود. هم اکنون نمونه های خوب و پذیرفتن از هوش مصنوعی در دنیای واقعی ما به کار افتاده است . چنین دستاوردهایی ، صرف منابع لازم در آینده را همچنان توجیه خواهد کرد.
از سوی دیگر، منتقدین هوش مصنوعی چنین استدلال می کنندکه صرف زمان و منابع ارزشمنددیگر در راه ساخت فراورده ای که پر از نقص و کاستی ودست آوردهای مثبت اندکی است ،مایه بدنام کردن و زیر پا گذاشتن توانمندی ها و هوشمندی های انسان می باشد. تلخ ترین انتقادهابر این باور است که هوش مصنوعی ، توهین آشکار به گوهر طبیعت و نقش انسان است .
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
تاریخچه
آزمون تورینگ
تعریف و طبیعت هوش مصنوعی
فلسفهٔ هوش مصنوعی
هوش مصنوعی و هوش انسانی
شاخه های هوش مصنوعی
هوش مصنوعی در یک نگاه
اتاق چینی
مدیریت پیچیدگی
تکنیک ها وزبان های برنامه نویسی هوش مصنوعی
عامل های هوشمند
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
26
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.