مقاله در مورد بستنی و بیماری های آن

این تحقیق در مورد بستنی بوده و به طور جامع و کامل ، تاریخچه ی بستنی و انواع میکروب ها و بیماری هایی که از طریق مصرف بستنی منتقل می شود را بررسی می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی ، زیست شناسی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.

مقدمه
بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین کننده و طعم دهنده تهیه می شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.

تاریخچه بستنی
بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد.

در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال ۶۲ قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین (Apennines) می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.

بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در ۱۶۶۰، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه می شد. بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال ۱۷۰۰ میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه بستنی
اختراع دستگاه بستنی ساز
تاریخچه بستنی قیفی
تاریخچه بستنی در ایران
تاریخچه ورود دستگاه های بستنی سازی به ایران
تاریخچه بستنی سنتی
انواع بستنی
بستنی ایرانی
طرز تهیه بستنی
بیماری های بستنی
مواد سمی که ممکن است در بستنی وجود داشته باشند
میکروب های موجود در بستنی سنتی
آلودگی نان بستنی سنتی
شیر سالم و ناسالم
تشخیص شیر سالم از ناسالم
راه های تشخیص شیر واقعی
تست وجود آب در شیر
وجود نشاسته در شیر
ماده روغنی به نام Vanaspati
مواد شوینده و انواع پاک کننده ها در شیر
فرمالین در شیر
بیماری هایی که از طریق شیر ناسالم به انسان منتقل می شوند
بیماریهائی که از راه شیر به انسان منتقل می شوند
کلی فرم
استافیلوکوکوس اورئوس
تشخیص ماستیت
ردیابی آنتی بیوتیک در شیر
روشهای پاستوریزاسیون شیر
۱. روش Holder
۲. روش (High temperature and short time Method (HTST
۳. روش (Ultra High temperature (UHT
آزمون هاى مربوط به شیر پاستوریزه
۱. آزمون فسفاتاز
۲. شمارش پرگنه میکروب در طشتک Standard Plate Count
۳. شمارش کلیفرم ها
منابع و ماخذ

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 33

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.