مقاله مدیریت مشارکتی
مقدمه
اگر مدیریت مشارکتی را به سان رهیافتی جامع برای جلب مشارکت فردی و گروهی کارکنان در جهت حل مسائل سازمان و بهبود مستمر در تمام ابعاد تعریف کنیم و بر این باور باشیم که مدیریت مشارکتی ارتباط دائم، متقابل و نزدیک بین مدیریت ارشد و کارکنان است می توان گفت که: مدیریت مشارکتی به معنای مشارکت افراد مناسب، در زمان مناسب و برای انجام کار مناسب است.
اگر مدیریت مشارکتی را به سان رهیافتی جامع برای جلب مشارکت فردی و گروهی کارکنان در جهت حل مسائل سازمان و بهبود مستمر در تمام ابعاد تعریف کنیم و بر این باور باشیم که مدیریت مشارکتی ارتباط دائم، متقابل و نزدیک بین مدیریت ارشد و کارکنان است می توان گفت که: مدیریت مشارکتی به معنای مشارکت افراد مناسب، در زمان مناسب و برای انجام کار مناسب است. بر پایه این تعریف، مشارکت کارکنان در کارهایی که به خود آن ها مربوط می شود؛ مشارکتی داوطلبانه، ارادی و آگاهانه خواهد بود که این درگیری شخص را تشویق می کند که به تحقق هدف های گروه کمک کند و در مسولیت ها و پیامدهای آنها سهیم شود.
فهرست مطالب
مقدمه
اهداف مدیریت مشارکتی
سیر تکوین مدیریت مشارکتی
فلسفه و مبانی نظری مدیریت مشارکتی
توسعه نیروی انسانی در فرآیند مشارکت
امر به معروف و نهی از منکر
مدیریت مشارکتی و فرهنگ سازمانی
مدیریت مشارکتی
فرهنگ سازمانی ، عوامل تعیین کننده
مدیریت مشارکتی برای حل معضلات شهری
نظام مدیریت مشارکتی
نتیجه گیری
منابع
مطالب زیر را هم ببنید
» پرسشنامه مدیریت مشارکتی الوانی
» پرسشنامه مدیریت مشارکتی در مدارس فیضی
» پرسشنامه استاندارد مدیریت مشارکتی چوپانی (۱۳۸۹)
» پرسشنامه بودجه بندی مشارکتی (استاندارد)
» مقاله تجزیه و تحلیل سیستم مدیریت مشارکتی اصول و مراحل آن
» مبانی نظری و پیشینه مدیریت مشارکتی
» دانلود پروپوزال بررسی ارتباط بین مدیریت مشارکتی و عملکرد فردی
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
35
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.