پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران
مقاله ای در قالب پاورپوینت پیرامون فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران در 25 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران
مصارف زعفران
گونه های وحشی Crocus شناسایی شده در ایران
نیازهای اقلیمی
تکامل گل و مراحل مختلف رشد گیاه زعفران در یک دوره یکساله
انتخاب بنه
زمان کشت
تراکم بوته و روش کشت
آبیاری
کوددهی
وجین و مبارزه با علفهای هرز
اجزاء عملکرد زعفران
ارزش تغذیه ای برگ زعفران در دامپروری
آفات
بیماریها
برداشت
خشک کردن
مقایسه میزان قدرت رنگی نمونه های زعفران خشک
آلودگی زدایی تیره با مایکروویو
تاثیر ۴ روش خشکانیدن بر قدرت رنگی زعفران
نتیجه
فرمت فایل:
پاورپوينت
تعداد صفحات:
25
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.