پاورپوینت کارگاه آشنایی با فرقه ضاله وهابیت
این فایل پاورپوینت شامل 57 اسلاید قابل ویرایش و در مورد کارگاه آشنایی با فرقه ضاله وهابیت می باشد.
ابوالعباس احمد بن عبدالحلیم حرّانی، معروف به ابن تیمیه، از بزرگ ترین علمای حنبلی در قرن هفتم و هشتم هجری است. ابن تیمیه متولد حران در 10 ربیع الاول 611 هجری قمری و متوفی در دمشق در 20 ذی القعده 728 و از خانواده ای که دو تن از فقهای معروف حنبلی، یعنی عموی وی، فخرالدین، و پدر بزرگ پدی وی، مجدالدین، از آن برخاسته اند. او به علت عقاید و آرای مخالف معتقدات فرقه های اسلامی، مورد مخالفت علمای دیگر قرار گرفت تا جایی که مدتی در زندان بود.
عقاید ابن تیمیه می گویند که وی تبحری در علوم و ید طولایی در قرآن و اخبار داشت و طرف توجه و احترام پادشاهان و امرا بود، لذا دیگر علما بر او حسد بردند و او را به داشتن عقاید فاسد و کفر آمیز متهم نمودند ولی مخالفان وی می گویند که او سخنانی بر خلاف اجماع مسلمانان اظهار داشته و عقیده او به رویت و اثبات جهت برای ذات احدیت و منع زیارت قبور و اولیا و پیشوایان دینی و اموری از این قبیل بر خلاف معتقدات عموم مسلمین است. همچنین طعن هایی درباره مشایخ تصوف مانند حجه الاسلام ابو حامد غزالی و ابوالقاسم قُشَیری و ابن عربی و شیخ ابوالحسن شاذلی و دیگران روا می داشت.
طبق شواهد ابن تیمیه در مقابل مخالفان بسیار طرفداران فراوانی نیز در شام داشت که همانجا باقی ماندند. بنا به گفته حافظ وهبه از رجال با اطلاع عربستان، کوشش های ابن تیمیه به علّت آنکه رجال دولت بر ضدّ او بودند، نتیجه مطلوبی نداد اما بعد از چهار قرن، در قرن دوازدهم هجری عقاید ابن تیمیه به دست محمد بن عبدالوهاب و با پایمردی محمد بن سعود منتشر شد. ابن تیمیه در حالی که سنش کمتر از بیست سال بود، در علوم مختلف بحث می کرد و با علما به مناظره و بحث می پرداخت.
تالیفات او در حدود سیصد کتاب گفته اند. برخی از تالیفات او بدین قرارند: «السیاسه الشرعیه، الفتاوی الایمان، الجمع بین النقل و العقل، منهاج السنه، الفرقان بین اولیا الله و اولیا الشیطان، الواسطه بین الحق و الخلق، الصارم المسلول علی شاتم الرسول، مجموع رسائل، نظریه العقد، الرد علی البکری، الرد علی الاخنائی، رفع الملام عن الائمه الاعلام، شرح العقیده الاصفهانیه، القواعد النورانیه الفقهیه، مجموعه الرسائل، و المسائل، التوسل والوسیله، نقض المنطق.»
فرمت فایل:
پاورپوینت
تعداد صفحات:
57
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.