پرسشنامه استاندارد توانمندسازی مدیران (کردنائیچ، ۱۳۸۹)

توضیحات پرسشنامه
پرسشنامه در مقیاس اندازه گیری لیکرت بوده و ابعاد احساس شایستگی، احساس استقلال، احساس موثر بودن، احساس معنی داربودن شغل، احساس اعتماد میان همکاران را مورد سنجش قرار می دهد. پرسشنامه هفت گزینه ای بوده و با احتساب نمراتی به ترتیب از یک تا هفت برای گزینه ها طراحی شده است. در این طیف هر قدر از مقادیر کم به طرف مقادیر زیاد حرکت کنیم نشان دهنده این است که آن دیدگاه پاسخ دهندگان از وضعیت بهتری برخوردار است.

برای نخستین بار توانمند سازی توسط اسپریتزر در سال ۱۹۹۵ برپایه الگوی توانمندسازی توماس و ولت هاس پرسشنامه توانمندسازی کارکنان اسپریتزر (PEQ) را طراحی کرد که معادل انگلیسی آنPsychological Empowerment Questionnaire است. هم اکنون نسخه های بسیاری از این پرسشنامه وجود دارد که معروف ترین آن های نسخه ۲۰ سوالی این پرسشنامه است.

روایی و پایایی
در مقاله (کردنائیچ، ۱۳۸۹) روایی سازه این پرسشنامه مورد تایید قرار گرفت و همچنین پایائی پرسشنامه یا قابلیت اعتماد آن با استفاده از روش اندازه¬گیری آلفای کرونباخ محاسبه شد. معمولاً دامنه ضریب اعتماد آلفای کرونباخ از صفر (۰) به معنای عدم پایداری، تا مثبت یک (۱+) به معنای پایائی کامل قرار می¬گیرد و هر چه مقدار بدست آمده به عدد مثبت یک نزدیکتر باشد قابلیت اعتماد پرسشنامه بیشتر می¬شود. آلفای کرونباخ برای پرسشنامه توانمندسازی مدیران در جدول داخل فایل ارائه شده است.

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 2

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.