گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر
فهرست مطالب
تاریخچه ۱
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز ۱۲
قسمت اول: سیب زمینی
مقدمه ۴۰
طبقه بندی ۴۲
گیاه شناسی ۴۴
گلدهی در سیب زمینی ۴۶
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی ۴۷
عادت رشد ۴۸
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا ۵۸
آبیاری ۶۰
نیازهای غذایی سیب زمینی ۶۴
زمان برداشت ۷۳
فیزیولوژی پس از برداشت ۷۷
گواهی بذور سیب زمینی ۸۵
هدفهای اصلاحی سیب زمینی ۸۶
طرح در حال اجرا در موسسه بررسی سیب زمینی ۱۰۱
عنوان شماره صفحه
قسمت دوم: پیاز
پیشینه ۱۴۵
رده بندی گیاهی ۱۴۵
ترکیب پیاز ۱۴۶
بو و طعم پیاز ۱۴۶
ارقام پیاز ۱۴۷
سطح زیر کشت ۱۴۹
تولید ۱۵۱
عملکرد ۱۵۲
فرایند تولید ۱۵۴
انبار کردن ۱۶۷
طرح های در حال اجراء در موسسه بر روی پیاز ۱۶۹
منابع و ماخذ ۱۷۷
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
180
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.