دانلود طرح توجیهی رستوران
طرح توجیهی رستوران
مقدمه۱
تعریف موضوع۱
هدف ۱
سازمان دهی :۲
۱-سازماندهی مدیریتی یا تیم مدیریتی ۲
۲-کارکنان ۲
۳- نمودار گانت۲
۴-برنامه زمان بدنی ۳
۵-تجهیزات ۳
روش ها و محل تامی و منابع تولید۳
بازار یابی ۳
تبلیغات۳
ریسک بازاری ۴
مواد اولیه و دسته بندی ۴
برآورد منابع مورد نیاز در یک سال۵
مالی۶
۱-سرمایه گذای ثابت۶
۱-۱زمین۶
۲-۱-محوطه سازی۶
۳-۱ ساختمان ۶
۴-۱ تاسیسات ۶
۵-۱ ماشین آلات وتجهیزات ۷
۶-۱ وسایل حمل و نقل ۷
۷-۱ تجهیزات اداری ۷
۸-۱ هزینه های قبل از بهره برداری ۸
۲-هزینه های ثابت ۸
۳-هزینه های جاری ۸
۳-۱ مواد اولیه و بسته بندی ۸
۳-۲ حقوق کارکنان غیر تولیدی ۹
۳-۳ حقوق کارکنان تولیدی ۹
۳-۴ هزینه سوخت و انرژی ۱۰
۳-۵ استهلاک و تعمیر و نگهداری ۱۰
۴- هزینه های جاری طرح۱۰
۵- جدول هزینه های ثابت و جاری طرح۱۱
۶-سرمایه در گردش۱۱
۷- جدول سرمایه گذاری ۱۱
۸- فروش کل ۱۲
نتیجه احداث یک رستوران۱۳
نتیجه گیری کلی۱۳
خلاصه مدریتی
:۱-هدف: مشتری زیادی را جلب و رستوران خود را ارتفاع دهیم.
۲-مقدمه:آگاهی مردم از کیفیت و مرغوبیت غذایی ایرانی با نوع خارجی آن آشنایی مردم در عدم استفاده از غذای Fast Food آشنایی جامعه و تنوع غذایی ایرانی و کیفیت برتر آن آشنایی و آگاهی مردم از اشتغال زایی در کشور تریب شالی کاران عزیز در جهت کاشت برنج در کشور ، ترغیب دولت در جمایت از سرمایه گذاران داخلی اشتغال زایی در کشور و خارج شدن از بحران بیکاری در کشور.
۳-تعریف موضوع: راه اندازی محل رستوران، اشتغال زایی، تامین درآمد، استقلال، اقتصادی ، دفع نیازهای مردم می باشد.
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
17
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.