پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
دانلود پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی – 60 اسلاید
اختصاصات ظاهری آب آشامیدنی
– طعم و بو
اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تاثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد.
فرمت فایل:
پاورپوینت
تعداد صفحات:
60
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.