پاورپوینت روغن های سرخ کردنی
دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی – 19 اسلاید
– کاهش رطوبت ماده غذائی
– تیره تر شدن وسفت تر شدن
– عطر وطعم سرخ شد
روغن
– هیدرولیز
– اتواکسیداسیون
– پلیمریزه شدن اکسیداتیو
– پلیمریزه شدن حرارتی
– تیره تر شدن
فرمت فایل:
پاورپوینت
تعداد صفحات:
19
پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.