گزارش کارآموزی شرکت زمزم تهران

بخشی از متن:
شرکت زمزم تهران در سال ۱۳۳۴ توسط فردی به نام « ثبت پاسال » که فردی ارمنی بوده است تاسیس و در اداره ثبت شرکتهای صنعتی و مالیتی صنعتی تهران به ثبت رسیده است. در تاریخ ۳۰ آذرماه سال ۱۳۳۴ شروع به بهره برداری نموده است.
شرکت مذکور، سهامی عام بوده و صددرصد مالکیت سهام این شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۶/۲/۱۳۵۸ طی حکم شماره ۸۸۳ دادگاه انقلاب اسلامی به بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی منتقل گردیده است.
این شرکت در حال حاضر در مراکز گرگان، رشت، اصفهان، تهران، آبعلی، دماوند، تبریز، کرمان، ارومیه، کرمانشاه، شیراز، خوزستان و مشهد دارای شعبه می باشند.
شرکت مذکور دارای ۶۲۴ نفر پرسنل است که تنها ۲۱۸ نفر آنها رسمی بوده و بقیه به صورت پیمانکار می باشند.

فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: کلیاتی درباره شرکت زمزم و صنعت نوشابه سازی
سلسله مصرفی شرکت زمزم تهران 
تاریخچه صنعت نوشابه سازی 
ترکیبات 
۱- آب 
۲- گاز کربنیک یا دی اکسید کربن 
۳- شیرین کننده 
۴-  طعم دهنده ها 
۵- رنگها 
۶- اسیدها
۷- مواد نگهدارنده 
فصل دوم: فرایند تولید نوشابه 
واحد تصفیه آب 
۱- تانک واکنش
۲- آهک آبدار 
۳- سولفات فرو 
۴- هیپو کلریت 
۵- فیلتر شنی 
۶- صافی کربن 
۷- پالیشر آب Water polisher 
تهیه گاز
سیستم تهیه گاز دی اکسید کربن 
تهیه عصاره 
۱- شیرین کننده 
۲- مراحل تهیه شربت ساده «اولیه» 
نحوه تهیه عصاره نهایی 
قسمت تخلیه جعبه ها 
بطری شوی 
فلومیکس Floo mix 
سیکل آمونیاک 
کربوکولر
فیلر و تشتک زن 
کیس پکر Case packer
دستگاه ۳۰۰ , ۵۰۰ سی سی (۲۴ اسپاتی) 
دستگاه PET 
فصل سوم: کنترل کیفیت
آزمایش بطری شوی 
آزمایشات میکروبی 
کنترل فرآیند تولید 
فصل چهارم: تمیرات و نگهداری
مقدمه ای دررابطه با TPM 
TPM در شرکت زمزم

 

مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل word و قابل ویرایش

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: doc

تعداد صفحات تعداد صفحات: 35

پس از پرداخت آنلاین، بلافاصله لینک دانلود فعال می شود و می توانید فایل را دانلود کنید. در صورتیکه ایمیل خود را وارد کرده باشید همزمان لینک دانلود فایل به ایمیل شما نیز ارسال میگردد.